Spettespiret

”Spettespiret” – hytte i tretoppene sammen med fuglene – opplevelsesovernatting!

Prisoversikt

Periode Pris (NOK)
Helg (fre-søn) 3500,-
Hel uke (7 dager) 6800,-
Hverdagsuke (man-tor)  3500,-
Enkeltnatt  2300,-

Kontakt oss for bestilling og spørsmål.


På høyden «Hasselhaugen
«, blandt fugler og dyr, ligger ei hytte litt utenom det vanlige i furutrekronene – gjemt vekk fra hverdagsstress. Nydelig utsikt over Beitstadfjorden, og kveldssola kommer gjerne på besøk over det flotte Nordfjellet.

Plassert på påler kommer hytta inn blandt trekronene – som gir en sjelden kombinasjon av lite innsyn, men fantastisk utsyn!

Kjøkkenet er lite og effektivt – med alt du trenger for hyttekosen. Kjøleskap, gasskomfyr og innlagt vann gjør matlagingen praktisk. Matlagingen gjøres likevel mest eksotisk ute på grill- og utsiktsplassen like nedenfor hytta, på kanten av berget, med panoramaoversikt mens grillmaten nytes.

Måltidet, eller kanskje bare litt godt drikke, nytes gjerne i sittekroken. De mange  vinduer forsikrer at du ikke går glipp av livet utenfor om du velger å nyte maten inne.  (Bilde av muttern i vinduet)

Seks personer er det soveplass til. Oppe på hemsen er kremplassen – her kan du (og din kjære?) sovne og våkne til fantastisk utsikt gjennom trekantvinduet helt øverst i toppen av hytta. I alkoven i hovedetasjen er det en god dobbeltseng, og i tillegg kan sittekroken gjøres om til to senger / dobbeltseng.

Ekorn på besøk ved hytta – pass på pålegget 🙂

Når morgenen kommer, og fuglene vekker deg, nytes morgenkaffen kanskje best på verandaen. Men, pass på brunost-brødskiva, ekornene trives godt i trekronene rundt, og de eeeelsker brunost.

Med frokosten fortært kan det friste med en tur i kulturlandskapet – her kan du hilse på en trivelig flokk gammelnorsk spælsau, kviger og ammekyr.

Om sjøen frister, kan du leie båt og ta en tur ut på sjøen for å fiske middagen – eller kanskje bare nyte ”skjærgården” fra båtripa?
Om sjøen er helt stille og rolig anbefales en kanotur i ”Vikanvågen”.

Når kvelden kommer, kanskje det frister med en vedoppvarmet badestamp? Nyt et glass god drikke i stampen mens sola går ned, og natten sniker seg på.

Toalett med vask og dusj finnes i rommet på bakkenivå, i etasjen under hovedetasjen. Solcellepanel sørger for miljøvennlig elektrisk belysning. I vinterhalvåret er det ikke innlagt vann, da bæres drikkevann til hytta.

 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

2 responses to “Spettespiret

  1. Pingback: Helgetur 8: Trøndelags Toscana – Inderøy, Den Gyldne Omvei | Opplev Trondheim og Trøndelag

  2. Pingback: Die Toskana von Trøndelag – Inderøy und der „Goldene Weg“ | Trondelag.com (Deutsch)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: