Opplevelse og overnatting

Vi tilbyr utleie i tre forskjellige boenheter, samt utleie av gapahuk

Husmannsplassen Wigen: nyoppført (2018) utleiehytte liggende like ved strandkanten. Alle fasiliteter og 12 sengeplasser. Oppført på tomt etter en tidligere husmannsplass med arkitektur inspirert av dette med bygningsmassen organisert som «hovedhus» og «fjøs» bygd sammen. Perfekt for generasjonsferie for barn, foreldre og besteforeldre sammen på tur.

Spettespiret: tretopphytte plassert på påler. Flytt inn i hytte plassert blandt trekronene –  en sjelden kombinasjon av lite innsyn, men fantastisk utsyn! Sengeplass til inntil 6 personer. Kanskje ta et bad i badestamp med utsikt over fjorden?

Kårbolig på gården (Meisereiret): kortere eller lengre opphold med alle fasiliteter tilgjengelig. Passer til inntil 7 personer. Frister med nærhet til gårdslivet på tunet, eller overnatting i forbindelse med bryllup, konfirmasjon eller andre tilstelninger.

Gapahuk: utleie av gapahuk til små eller store lag (sitteplass til inntil 20stk).

Generasjonsferie: Ta med barn og barnebarn på eventyrfortelling, historiefortelling, escape room og skattejakt og nyt 3 dager ute og inne med hjernetrim, fantasispill og naturopplevelser. Dere får i tillegg spennende overnatting på Strømnes og Letnes Gård og god mat med mye trivsel i måltidene.

%d bloggere like this: