Meisereiret

”Meisereiret” – leilighet i kårenden på gårdstunet, plass til 7 personer. Smak på gårdslivet! Passer også perfekt som overnatting om du er på bryllup, konfirmasjon eller andre tilstelninger.

Prisoversikt

Periode Pris (NOK)
Enkeltnatt 1300
Hel uke (7 dager)  7000
Helg (fre-søn)

Kr 200 pr oppreid seng. Sluttrenhold kr 700,-
Vi leier ut kårleiligheten på enden av huset. Noe av det som gjør vårt overnattingstilbud unikt er den varierte naturen og nærheten til gården. Det er rett og slett en bondegårdsferie, og er et kjempegodt feriealternativ for barnefamilier, eller de som ønsker en litt annerledes ferie i et rolig tempo. Det betyr ikke at det er lite å gjøre. Vi har båt til leie, turstier og varierte strandområder og mange forskjellige dyr. Sauene våre, med bjellesauen Snutte i spissen, er glad for å hilse på. I tillegg til at vi har mange trivelige melkekyr, kalver og kviger.

Leiligheten i kårenden passer også utmerket om du er i området en kort stund for bryllup, konfirmasjon eller andre tilstelninger.

Gapahuk med grillplass ved sjøen er og tilgjengelig for bruk.

Informasjon om leiligheten:

  • Leilighetet med tre soverom og plass til 7 personer
  • Selvhushold med fullt utstyrt kjøkken
  • Eget bad med dusj, WC og vaskemaskin.
  • Utleie hele året
  • Båtutleie
  • TV med parabol og trådløst internett

Kontakt oss for spørsmål og bestilling.

I Inderøy kommune er det dessuten mye som er verdt å se. Å kombinere overnatting på Letnes gård med en sykkeltur rundt Den Gyldne Omvei er en flott måte å oppleve Inderøy på. Inderøy er kan by på både kulturelle og gastronomiske smakebiter.

Leiligheten er en del av Fuglekassen – et spennende valg for overnatting i Inderøy kommune.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

%d bloggere liker dette: