Generasjonsferie

Jeg fant, jeg fant – sa bestemor

3 dager inn i naturen og ut på eventyr

Ta med barn og barnebarn på eventyrfortelling, historiefortelling, escape room og skattejakt og nyt 3 dager ute og inne med hjernetrim, fantasispill og naturopplevelser. Dere får i tillegg spennende overnatting på Strømnes og Letnes Gård og god mat med mye trivsel i måltidene.

BOOK TUREN

TURPROGRAM:

DAG 1

Jeg fant, jeg fant – en ekte gravhaug
Vi ønsker dere velkommen inn på tunet på Strømnes klokken 15 eller på Røra stasjon, om dere kommer med toget. Etter velkomst og innsjekking, føres dere til en ekte gravhaug, hvor vi skrur tiden tilbake til vikingetiden og  forteller eventyret om Brage og Idunn.

Jeg fant, jeg fant – et escape room
Deretter går turen til fjøset for å spille escape room – et mysteriespill for hele familien. Dere skal på 60 minutter finne skattekartet som Idunn og Brage mistet.

Jeg fant, jeg fant – et grisetryne
Med skattekartet i sikkerhet, ropes det inn til matauk og dere får være med å lage mat av et grisetryne. Matauken avsluttes et godt måltid i Bestestua.

Jeg fant, jeg fant – en soveplass
Ved sengetid kan den som tør, gå på gravhaugen igjen og sove under åpen himmel på skinnfell i sovepose. Kanskje spøker det? De andre får sove i våningshuset.

DAG 2

Dagen starter med frokost og planlegging av dagen. Det være seg bading på Sundsand, fiske i Straumen eller kanskje en tur langs Den Gyldne Omvei? Vi har forslagene. Dere bestemmer. Nyt lunsj på et trivelig sted.

Jeg fant, jeg fant – en bondegård
Klokken 14, ønskes dere velkommen på bondegården Letnes som er i drift med melkeproduksjon. Her blir det først praktisk informasjon.

Jeg fant, jeg fant – det skumle Kjerringjuvet
Ved hjelp av skattekartet fra Strømnes, skal dere ut på skattejakt. Skattejakten går gjennom skogen, over strandberga, til fjæra og gapahuken. Dere må passere det skumle Kjerringjuvet. Klarer dere å finne meldinga fra «Kjerringa i Letnesberget»?

Jeg fant, jeg fant – Høne Pøne og pannekaka
Sulten begynner nok å melde seg nå og det er tid for å få noe å bite i. Turen fra Kjerringberga til gapahuken er kort. Vi lager mat på bålpanna og spiser med utsikt til Korsholmen og Beitstadfjorden.

Etter middagen skal skattene dere har funnet, brukes på et oppdrag dere får.

Langt og lenger enn langt…

Det er tid for å finne ly for natten i Spettspiret eller i Wigen. I løpet av kvelden gjøres oppdraget ferdig eller kanskje dagen etter.Skumringstimen faller på og det blir godt med en god seng å hvile på.

DAG 3

Morgenstunden byr utsikt til flott natur, brødskive og eventyrblanding.

Klokken 11 treffes vi på tunet for å ta avskjed.

Snipp snapp snute så er eventyret ute……

               

Pris

2.250,- p.p.

Varighet
3 dager (2 overnattinger)

Prisen inkluderer
Overnatting

Aktiviteter som beskrevet

Frokost

Ikke inkludert
Middag og drikke tilbys, men ikke inkludert.
Transport og lunsj inngår ikke.
Sesong
Fra april til oktober – eller når det er snø- og frostfritt i skogen.
Passer for
Grupper 5-10 personer med barn 5-12 år, foreldre besteforeldre, vennepar med barn. Ingen spesielle krav til fysisk form. Ikke handikaptilpasset.Husk turklær og gode tursko.
Bestilling
Mail: post@letnes.comTel: 922 06 294

 

 

 

 

 

 

%d bloggere like this: